Når alt omkring deg er i forandring, er det viktig at du har kontakt med den delen av deg som ikke forandrer seg, ditt høyere selv. Pust og vend deg innover. Fred begynner i menneskesinnet ...

Yoga - Yogaundervisning


I mange tusen år har yoga vært brukt som et verktøy for å bidra til bedre fysisk og mental helse. Yoga fører generelt til bedre helse og økt velvære ved å skape balanse i kropp og sinn. Gjennom enkle øvelser får du smidigere og sterkere kropp, et bedre immunforsvar og mer energi.

 

Heidi har over 24 års praksis og erfaring med yoga. Hun underviser i klassisk Sivananda yoga, og yoga tilrettelagt for rehabilitering og stressmestring.

 

Gjennom Sivananda-tradisjonen formidler Heidi yoga på en trygg og vitaliserende måte, og legger stor vekt på tilstedeværelse, kroppsbevissthet og pust. Yogaformen passer for alle uansett alder, fysisk form og personlig livsstil.

 

I tillegg til egne kurs i regi av Yogaverkstedet, har Heidi holdt kurs for bl.a. Yogaskolen i Asker og Bærum, ved Godthaab rehabiliteringssenter i prosjektet "tilbake til arbeid" og på Zen Resort og Spa. Hun har også holdt klasser for kvinner med flykningstatus gjennom Norges Røde Kors frivillighetsprosjekter. I flere år underviste hun og hadde ansvar for yogautdannelsen på helsecoach/friskvernsstudiet ved Axelsons Body Work School.

Hun er fortiden engasjert som instruktør for Jomfrureiser og holder yogaferier i inn og utland.

Yogaverkstedet arrangerer også kurs for bedrifter og idrettslag.

 

Privattimer


Det har etterhvert blitt  veldig populært og stor etterspørsel etter private yoga/meditasjon/pusteveilednings timer.

 

Du bestemmer sted og tid, noe som gir en fleksibilitet mange setter pris på i dag. Heidi kommer gjerne hjem til deg for enklere å etablere en egenpraksis i hjemmet. Vi  vil sammen kartlegger dine behov og utfordringer, og du vil få et  program som er spesielt tilpasset dette. Du bestemmer selv hvor mange oppfølgingstimer du vil ha.

 

Det er også mulighet for tur i skog og mark for den gode samtale, eller stille gå-meditasjon.

Heidi vil hele tiden støtte deg i din prosess.

 

Pris på forespørsel.