"Jeg har ikke glemt den behandlingen. Den var helt konge. Jeg har hatt veldig mye skader, og har hatt utrolig mange behandlinger av forskjellige slag, så når jeg sier at din behandling er noe av det beste som jeg har fått, så har jeg en viss referanse på det etter timer med div. behandlingsbenker i inn og utland "

Bård Sørlie. (tidl.proffesjonell hockeyspiller i NHL, Amerika)

 

 

 

"Det er herlig å oppleve Ayurvedisk yogamassasje, både fordi det gir økt bevegelighet og bedre holdning - Og fordi hver behandling er en fredelig stund som reduserer stress. Din behandling gjør veldig godt, du fyller rommet med ro og varme og skaper fred og trygghet på en himmelsk måte"

Mann 57 år

 

 

Det er en fantastisk opplevelse å være under din behandling!

Anne

 

Jeg vil med dette gi utrykk for at du Heidi er en utrolig dyktig yoga-instruktør. Du opptrer rolig og får oss fort inn i en "boble", der vi slapper av fra all støy og problemer som strir med den dagen. Du er svært dyktig og presis når du instruerer oss om hva og hvordan vi skal utføre øvelsene. Med de gode pusteøvelsene som du trener oss opp i, kan vi nesten få til hvilken som helst øvelse.

Det er svært bra for oss med Parkinson og er i utgangspunktet mer eller mindre stive. Jeg håper at du held frem å kurse oss og jeg ser det som et stort tap om du skulle slutte. Jeg må si at hvor stiv og uvel jeg fører meg før yogatimen, kjenner jeg meg som "et nytt menneske" når jeg er ferdig med dagens økt hos deg. Du gjør en super jobb.

Mvh Arna

 

Heidi Bakk was a student in my yogaclasses several years ago. She went to become a yogateacher herself, and took over some of my classes. the feedback from her students was very positive. Heidi later became my teacher - in yoga massage therapy. She is extremely competent, and through and in her persuits, and I would have complete confidence in any related field she may choose to take on.

Cyntia Henriksen - Yoga øst

 

Presse


Omtale fra Asker og Bærumsavisen april 2010

Klikk på pdf-ikonet