Om terapeuten


Heidi Satya Bakk

 

Heidi har praktisert og studert diverse yogaformer siden 1988 og hatt stor personlig vekst og utbytte av dette. Gjennom sin utdannelse som friskvernskonsulent/Helsecoach, hvor det var stor vekt på yoga, massasje og livsstilsendring, var det en gave for henne å kunne forene disse praksisene i den ayurvediske yogamassasjen. Hun har hatt privilegiet ved å fordype praksisen under Mester Kusum Modaks veiledning i India, som har utviklet ayurvedisk yogamassasjen gjennom de siste  30 år.

I Norge er Heidi pionér i ayurvedisk yogamassasje, og har blitt oppfordret av sine lærere til å holde kurs for å formidle denne unike behandlingsmetoden videre. Hun holder kurs både i yoga og massasje for grupper på forespørsel i inn og utland. Hun er også lærer på Axelsons Body Work School i Oslo, i tillegg til privat praksis.

Heidi har etterhvert sett et økende behov for samtaleterapi i sin praksis. Og ofte som en av effektene etter behandling fra den terapeutiske yogamassasjen. Arbeidet med, og kombinasjonen av pust, berøring, grensesetting, tøyninger og dyp avspenning vil ofte forløse blokkeringer - både fysisk og mentalt.

Valget på videre utdannelse og fordypning ble i Gestaltterapiens verden som har mange grunnleggende likhetstrekk med yoga og yogamassasjens arbeidsmetode og filosofi.