Jeg tibyr:

When you accept what is, what is changes


Litt om meg:

Min livserfaring og kompetanse innebærer blant annet å være ung alenemor, gift, skilt, mor til 2 unge voksne, samboer, stebarn, særboer, bytte av yrke. Jeg utdannet meg først som håndverker med egen bedrift. Så bestemte jeg meg for at jeg måtte jobbe med mennesker. Det har jeg ikke angret på. Siden har jeg blant annet jobbet med fosterhjemsbarn, som mekler i konfliktrådet, arbeid med rusavhengige og karriereveiledning. Jeg begynte å fatte interesse for psykoterapi etter mange års praksis med yogaundervisning og massasjeterapi. Berøring, tilstedeværelse, avspenning og pust forløser noe i mennesker. Jeg så at det ofte oppsto et behovet for samtale og deling etter behandling. Valget på videreutdannelse falt på Gestaltterapi for metoden representerer mitt menneskesyn.

 

Mitt menneskesyn:

Jeg tror på  å omfavne alle livets faser og fasetter. Jeg tror på å gi seg selv vennlig oppmerksomhet og å være nysgjerrig på egne reaksjonsmønstere fremfor for å dømme seg selv. Når vi åpner opp for en terapeutisk prosess kan det gi en fantastisk mulighet for tilhelende endring, gode valg og til å stå sterkere i seg selv.

Kropp, sinn og sjel går hånd i hånd. Vårt pustemønster og kroppslige signaler kan fortelle oss mye om hvilken livskvalitet vi har.  Gestaltterapi kan være en god støtte på å bevisstgjøre hvem vi er, hvilke valg vi tar, og våre muligheter til endring. Som terapeut vil jeg hele tiden støtte deg i din prosess og vi skal sammen utforske ditt potensiale i trygge omgivelser.


Gestaltterapi har gjort meg mindre reaktiv, mer mindfull i mine handlinger og mer aksepterende i forhold til meg selv og mine omgivelser.
I tillegg til Gestaltterapi tilbyr jeg også Terapeutisk Ayurvedisk Yogamassasje og privattimer i yoga samt yogareiser.   
Samtaleterapi, yoga og yogamassasje utgjør en unik kombinasjon som gir dype avtrykk og igangsetter gode og

varige prosesser.

 

Priser:

1. gang - 60 minutter: 450,-  som varer ut 2018

Påfølgende timer kr. 800,- for 60 min. og 1250 for 90 min.

Student og pensjonistrabatt.

 

Betaling: Forskudd til konto; 9713 555 2139, eller vipps til 128965 (kr. 25,- ekstra)

Avbestilling senere enn 48 timer må betales i sin helhet, uansett grunn.

Hvor: Yogaverkstedet Heidi Bakk. 1.etg.

Sarbuvollvn.2a  (Høvik kontorfellesskap) 1363 HØVIK (Venterom i 1.etg.)

GRATIS PARKERING

 

Timebestilling: E-post: yogaverkstedet@gmail.com, eller mobil: 915 63 323

 

Varmt velkommen akkurat som du er!