yogamassasje

 

yogamassasje

 

 

Ayurvedisk yogamassasje


Ayurvedisk yogamassasje er en kraftfull terapeutisk behandlingsmetode som har utgangspunkt i yoga og ayurveda.

 

Yoga, som betyr å ”forene”, er en vakker praksis som er utviklet for å fremme fysisk, mental, emosjonell og spirituell utvikling. Ayurveda betyr livskunnskap og er kjent som det eldste holistiske medisinske systemet i verden, og er anerkjent og anbefalt av WHO.

 

Både yoga og ayurveda har over 5000 år gamle røtter fra India, og den helende kraften er like sterk den dag i dag. Stadig flere mennesker over hele verden tar i bruk denne gamle kunnskapen for å bedre sin livskvalitet. Ayurvedisk yogamassasje er utviklet de siste 30 år av Indiske Kusum Modak, tidligere elev av yogamester B.K.S, Iyengar.

 

Hele kroppen behandles alltid, og terapeuten bruker hender, føtter og sin kroppstyngde. Behandlingen utføres på en madrass på gulvet. Det benyttes varm økologisk olje, urtepulver og hvis ønskelig tilsetter jeg eterisk olje, tilpasset deg. Du får oppvaming og tøyning for hver kroppsdel, og vi avslutter med en indisk ansikts/hodemassasje, etterfulgt av dyp avspenning og hvile.

 

Disse teknikkene bidrar til å åpne kroppen, eliminere ledd- og muskelspenninger og til å korrigere kroppens positur og vitalitet. Fokus på pust, klientens egen grensesetting og tilstedeværelse er nøkkelord. Klient og terapeut er i samspill under behandlingen. Noen liker å kalle det ”lazy mans yoga”

 

Ayurvedisk yogamassasje harmoniserer flyten av den vitale energien (prana). Ved å balansere vata, pitta og kapha (de tre ayurvediske konstitusjonstyper), og ved å stimulere chakraene (menneskets energisentre), bidrar behandlingen til en følelse av dyp stillhet, avspenthet og indre ro.

 

Fordeler med Ayurvedisk yogamassasje:

Behandlingen er svært gunstig for å opprettholde en god helse, men virker også behandlende på kroniske lidelser som bl.a:

Praktisk informasjon:

Pris: Første behandling/konsultasjon - 90-120 minutter  kr. 1.250,-

Påfølgende enkelttimer kr. 1.100,-

Betaling: Forskudd til konto; 9713 555 2139, eller vipps til 128965 (kr. 25,- ekstra)

Avbestilling senere enn 48 timer må betales i sin helhet, uansett grunn.

Hvor: Yogaverkstedet

Sarbuvollvn.2a  1363 HØVIK (Venterom i 1.etg.)

GRATIS PARKERING

 

Timebestilling: E-post: yogaverkstedet@gmail.com, eller mobil: 915 63 323